haios.ro

Hammi darama dominouri asezate in sir

Jocuri de Inteligenta IQ

[RO]

Descrierea jocului: Hammi este prizonier in Lumea Pieselor de Domino si are nevoie de ajutorul tau pentru a evada. Ajuta-l sa reuseasca, pentru asta este nevoie sa tragi cu mouse-ul piese de domino sau/si obiecte din partea de sus a ecranului la locurile lor, in sir, acolo unde crezi ca s-ar potrivi cel mai bine, pentru ca atunci cand Hammi loveste primul domino, TOATE celelalte sa pice si TOATE stelele sa fie colectate.
Acesta este un joc de gandire, care iti va provoca in mod special zona de gandire laterala. Jocul este haios, merge jucat de orice persoana, indiferent de varsta. Nu uitati sa experimentati si sa ganditi bine inainte de a face o mutare.

Cum controlezi jocul: mouse pentru a trage piese de domino din partea de sus a ecranului si a le pune la locurile lor, in sir.

[EN]

Game description: Hammi is trapped in Domino Land and needs your help to escape! Help him out with your dominoes and gadgets but don't forget to get all the stars and make sure all dominoes fall!
DomiHammi is a puzzle game that will put your wits and lateral thinking to the test. It is a fun 24 level adventure for all ages where experimenting and clever thinking is a must!

Game controls: Mouse to grab/drag/place things.

  • comm
  • 9.5 din 2 note

Jocuri online - Toate categoriile - Jocuri de Inteligenta IQ

Ultimele incarcate in aceasta categorie